• Waarom kiezen voor tapijt?
 • Vrijblijvend met tapijt en sisal stalen aan huis
 • Trap laten stofferen met Sisal
 • Trap laten stofferen met Sisal
 • Trap laten stofferen met Sisal
Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van woningstoffering, en specialist in het bekleden/stofferen van trappen.

Vloerbedekking trap

Ontdek onze voordelen
 • vloerbedekking trap

  Vloerbedekking voor de trap bestelt u bij dé specialist op het gebied van trapbekleding: Verhouden Trap Bekleden in Best. Oriënteert u zich op onze website, u hebt bij ons een ruime keuze uit de mooiste vloerbedekkingen voor uw trap. Ons familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring met het bekleden/stofferen van trappen voorzien wij u graag van advies op maat. Wij komen vrijblijvend met stalen aan huis.

  De juiste vloerbedekking voor uw trap: Tapijt of Sisal
  Het uitzoeken van een nieuwe vloerbedekking voor uw trap kan een hele klus zijn als u naar winkels moet gaan. Weet u al welk materiaal en kleur uw voorkeur heeft? Komt de kleur wel goed uit bij uw trap? Met ons deskundig advies aan huis krijgt u altijd een perfecte oplossing. Bovendien kunnen wij het leggen van de nieuwe vloerbedekking op de trap natuurlijk zeer vakkundig voor u verzorgen.

  Meer informatie en contact
  Neem contact met ons op voor meer informatie over onze collectie vloerbedekking die geschikt is voor de bekleding van trappen. Ook als u met ons een afspraak wilt maken voor het opnieuw laten bekleden van uw trap staan wij graag voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 0499 573033 of stuur ons een mail.

  Vraag nu een offerte aan


  Niet leesbaar, verander de afbeelding

TRAP-BEKLEDEN.NL - 2015 - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN