• Waarom kiezen voor tapijt?
 • Vrijblijvend met tapijt en sisal stalen aan huis
 • Trap laten stofferen met Sisal
 • Trap laten stofferen met Sisal
 • Trap laten stofferen met Sisal
Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van woningstoffering, en specialist in het bekleden/stofferen van trappen.

Vloerbedekking trap

Ontdek onze voordelen
 • vloerbedekking trap

  Vloerbedekking voor de trap bestelt bij dé specialist op het gebied van trapbekleding: Verhouden Woningstoffering in Best. Oriënteert u zich online op ons aanbod of kom langs bij onze zaak in best. U hebt bij ons een ruime keuze uit de mooiste vloerbedekkingen voor uw trap. Met meer dan 30 jaar ervaring met het bekleden van trappen voorzien wij u graag van advies op maat.

  De juiste vloerbedekking voor uw trap: wij adviseren u graag
  Het uitzoeken van een nieuwe vloerbedekking voor uw trap is een hele klus. Weet u al welk materiaal en kleur uw voorkeur heeft? Ook is het belangrijk om te weten of het materiaal van uw keuze past bij uw trap. Onze ervaren en deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Bovendien kunnen wij het leggen van de nieuwe vloerbedekking op de trap vakkundig voor u verzorgen.

  Meer informatie en contact
  Neem contact met ons op voor meer informatie over onze collectie vloerbedekking die geschikt is voor de bekleding van trap. Ook als u met ons een afspraak wilt maken voor het opnieuw laten bekleden van uw trap staan wij graag voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 0499 573033 of stuur ons een mail.

  Vraag nu een offerte aan


  Niet leesbaar, verander de afbeelding

TRAP-BEKLEDEN.NL - 2014 - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN