Beoordelingen Trap-bekleden.nl

Lees hier de reacties van tevreden klanten die u voor zijn gegaan.

Wij zorgen ervoor dat iedere klant 100% tevreden is met de nieuwe Trapbekleding.

U krijgt ook “levenslang” garantie op het leggen, mocht er ooit iets loslaten dan kunt u ons altijd bellen.

Vanuit de fabrikanten krijgt u 5 jaar garantie op slijtage van tapijt, maar als uw trap met ondertapijt gelegd wordt dan kunt u makkelijk 10 tot 20 jaar genieten van uw nieuwe vloerbedekking.

Twee trappen gestoffeerd door Jeroen. Klasse gedaan, Jeroen! We zijn er erg blij mee!!!
Fam. van Duuren - Blaricum
Mijn 2 trappen zijn prachtig met sisal bekleed. Snel, netjes en het ziet er strak en vakkundig uit. Jeroen is bescheiden en vriendelijk en komt zijn afspraken na! Ik kan hem echt aanraden.
Inge - Den Dolder
Bedankt Jeroen voor het mooi afwerken van mijn trap en voorportaal. Daarnaast vlotte reacties op offerteaanvraag en opvolging, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben er superblij mee.
Astrid - Hilversum
“We zijn ontzettend blij met de 2 trappen die Jeroen heeft bekleed met Sisal.
Snel en mooi gelegd! Super!”
Ed - Rotterdam

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
60 berichten.
Mariska Mariska heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 11:38
Na onze ervaring in ons vorige huis m.b.t het bekleden van onze trap (met sisal) hebben we er in ons nieuwe huis wederom voor gekozen om dit via trap-bekleden.nl te laten doen. Het zag er na 10 jaar nog erg goed uit. Wederom is het nu ook weer prachtig geworden! Wil je een goede en vakkundige service, zoek dan niet verder!
Bo Bo uit Hilversum heeft geschreven op 15 februari 2021 om 14:08
Heel tevreden, prettig in contact en Daniel leverde snel en vakkundig werk af. Daarnaast ook een zeer prettig mens, toch fijn als je iemand een dag in huis hebt
Fam van Nispen Fam van Nispen heeft geschreven op 6 december 2020 om 16:27
Onze beide trappen zijn met sisal bekleed in slechts 1 dag werk. Ziet er keurig uit en we zijn er blij mee. Harde werkers die hun afspraken nakomen.
Agnes Agnes uit Eindhoven heeft geschreven op 19 september 2020 om 09:26
In eerste instantie wilde ik mijn trap met sisal laten bekleden. Tijdens het adviesgesprek met Jeroen uiteindelijk gekozen voor een andere bekleding. Inmiddels is de trap hiermee bekleed: goed advies, vakkundig, goeie service, goeie prijs verhouding. Ik ben een tevreden mens😊, grt Agnes
Jolande Jolande uit Haarlem heeft geschreven op 9 april 2020 om 15:19
Het is alweer een week geleden dat de kamers en trappen opnieuw zijn bekleed, maar we genieten er nog erg van. Jeroen en collega hebben geweldig werk geleverd; zeer precies, netjes en volgens gemaakte afspraken. Het had niet beter gekunt!!
Daniëlle Minkels Daniëlle Minkels uit Sint-Michielsgestel heeft geschreven op 7 april 2020 om 21:36
Gisteren zijn onze open en dichte trap door Jeroen en Daniël met Sisal bekleedt. In één woord vakwerk. We hadden de trappen van tevoren zwart geverfd en hadden er rekening mee gehouden dat er nog wel wat bijgewerkt moest worden maar er is geen krasje te zien. Het ziet er echt superstrak uit! De combi van de zwarte verf met de sisal 010 is zo mooi. Echt een aanrader! Bedankt heren en de groeten van Otje 🐶
Ruud ewn Marjo Ruud ewn Marjo uit Eindhoven heeft geschreven op 24 maart 2020 om 10:32
Jeroen en Daniel hebben hier 2 trappen, een dichte en open bekleed. Op onze vraag of het mogelijk was de overloop en een klein kamertje mee te nemen was ook geen probleem. Goed en snel en met het nodige vakmanschap ziet het er weer prachtig uit. Bedankt!
Irma Berendsen Irma Berendsen uit Amersfoort heeft geschreven op 31 oktober 2019 om 12:12
Heel tevreden en blij met het prachtige resultaat van mijn beklede trap! Hoede communicatie, correct en duidelijk en alle afspraken in 1x goed. Complimenten! Aanrader!
Pascal Franssen Pascal Franssen uit Blitterswijck heeft geschreven op 17 oktober 2019 om 12:03
wij zeer tevreden na het stofferen van onze trap. Goed advies van Jeroen en zeer mooi afgewerkt door Daniel. prima prijs-kwaliteit.
Ben Groenen Ben Groenen uit Zevenaar heeft geschreven op 26 augustus 2019 om 09:05
Twee trappen met sisal laten bekleden. De klus is superstrak uitgevoerd. We zijn heel blij met het resultaat.👍🏻
Annet Annet uit Rotterdam heeft geschreven op 20 juni 2019 om 16:22
Nu alweer ca. een half jaar geleden heeft Jeroen onze twee trappen met leer bekleed. 1 dichte trap en 1 open trap, van deze laatste is ook de onderkant bekleed. Jeroen en zijn collega hebben keihard en super netjes gewerkt en het resultaat is geweldig te noemen. Nog steeds geniet ik dagelijks van onze prachtige trap en na een half jaar ziet hij er nog steeds uit alsof hij net gelegd is. We hebben gekozen voor Kayman Grey, een foto van de trap is te zien op deze website, bij leren trapbekleding. Jeroen vertelde dat je de trap kunt afnemen met een vochtige doek en indien nodig kunt behandelen met olie. Tot op heden heb ik de trap alleen afgenomen met een vochtige doek, olie is nog helemaal niet nodig. Ondanks dat de prijs/kwaliteit verhouding prima in orde was, blijft een leren trap best kostbaar en dan verwacht je ook wel wat. Ik kan Jeroen echt van harte aanbevelen, want hij heeft deze verwachtingen helemaal waargemaakt.
Annemoon Annemoon uit Utrecht heeft geschreven op 28 juni 2018 om 21:48
In mijn huis moest behoorlijk wat gerenoveerd worden en ook de trap had een opknapbeurt nodig. Onder het oude tapijt kwam een houten trap te voorschrijf waar ik iets stevigers op wilde, dat toch comfortabel is. Meteen heb ik ook vloerbedekking in de slaapkamers laten leggen. Jeroen en collega hebben Sisal Voor de trap aanbevolen en keurig gelegd. Het ziet er uitstekend uit en loopt fijn, ook op blote voeten. In de slaapkamers kwalitatief mooi blauw tapijt voor een prima prijs. Ik ben zeer tevreden, ook over de service. Een aanrader voor iedereen!
Nicole Bohncke Nicole Bohncke uit Bladel heeft geschreven op 21 januari 2018 om 17:08
Super blij met mijn nieuw beklede trap. Zeer netjes en vakkundig gelegd.
R.Blekkingh R.Blekkingh uit Oud-BEIJERLAND heeft geschreven op 4 oktober 2017 om 16:41
Onlangs trap laten bekleden en tot volle tevredenheid afgeleverd. Stoffeerder was een gezellige kletser....maar prima werk afgeleverd. Zeer aan te bevelen.
Fam Riebel Fam Riebel uit Almere heeft geschreven op 11 juli 2017 om 13:26
Vorige week zijn onze 2 trappen bekleed! Wat ziet het er prachtig uit. Heel tevreden met het resultaat. De communicatie verliep heel fijn en vlot. Een hele blije klant!
Van der Sar Van der Sar uit Waddinxveen heeft geschreven op 23 juni 2017 om 13:41
We hebben vorige maand onze dichte trap laten bekleden door trap-bekleden.nl en we zijn heel tevreden! Het ziet er niet alleen mooi uit, de service was ook erg fijn (we konden snel geholpen worden) en in een ochtendje van de trap al bekleed. Blije klanten hier dus!
Gianni Proost Gianni Proost uit Antwerpen heeft geschreven op 31 maart 2017 om 14:14
Zowel wijzelf als onze klanten zijn uiterst enthousiast van het geleverde werk. Wat een verschil met ervoor. Topwerk van een topteam! Letterlijk en figuurlijk een fluitje van een cent 😉
Fam Geerlings Fam Geerlings uit Culemborg heeft geschreven op 30 maart 2017 om 08:59
Wij hebben 11 jaar geleden door Jeroen en zijn vader Frans onze twee trappen laten bekleden. Na 11 jaar nog steeds net zo mooi als nieuw! Nu verhuisd naar een nieuwe woning en zonder enige twijfel weer de twee trappen laten bekleden bij Trapbekleden.nl. Bij Jeroen het tapijt uitgezocht en Daniël heeft het super snel en netjes gelegd! Wij zijn er weer heel tevreden over! Dank jullie wel!!
Marina Marina uit Eindhoven heeft geschreven op 17 maart 2017 om 17:21
Na jaren was mijn trap hoognodig toe aan een nieuwe vloerbedekking. Jeroen kwam aan huis met stalen en Daniel heeft het super snel en vakkundig gelegd. Later bleek er een foutje in het tapijt te zitten. Deze was slecht zichtbaar maar begon toch meer en meer op te vallen. Nadat ik contact had opgenomen hebben ze zonder discussie het hele tapijt op de trap gratis vervangen. TOPSERVICE!!
Vanwalleghem sabine Vanwalleghem sabine uit Sint-gillis waas 9170 Belgie heeft geschreven op 15 maart 2017 om 20:09
Wij zijn heel tevreden over onze trap bekleed met sisal,snel en supermooi gelegd ,een topteam ????