Kosten trap bekleden

Kosten Trap Bekleden

De kosten van een trap bekleden zijn enorm voordelig bij trap-bekleden.nl, de specialist in trapbekleding met Tapijt en Sisal. Dagelijks stofferen wij trappen opnieuw door heel Nederland

Bespaar tientallen euro’s
Volgens marktonderzoek zijn de kosten voor een trap bekleden bij ons extra voordelig. Vanuit ons Outlet Magazijn in Best (bij Eindhoven) hebben wij vele scherpe aanbiedingen waarbij uw korting kan oplopen tot 70 % op de adviesverkoopprijs! Dit zijn topkwaliteiten van Parade Tapijt, Bonaparte Tapijt en Desso Tapijt. Al onze prijzen zijn incl alle kosten, dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Kosten trap bekleden tapijt

 

De kosten om een trap te laten bekleden met gewone vloerbedekking zijn afhankelijk van diverse factoren:

  • Kwaliteit Tapijt (trappenkwaliteit is er vanaf 85 euro per strekkende meter tot 250 euro (of meer))
  • Open of dichte trap?
  • Aantal treden (standaard op 13 treden, nieuwbouw 15 treden)
  • Zijkanten mee stofferen?
  • Met of zonder ondertapijt? Wij raden altijd ondertapijt aan i.v.m. het voorkomen van slijtage van het tapijt.
Deze klanten gingen u voor

Prijzen trapbekleding Tapijt

De prijs van een standaard dichte trap is vanaf €425,- inclusief een tapijtsoort van rond de €100,- per strekkende meter (25 euro per m2). Er zijn ook stoffeerders die al voor €250,- inclusief tapijt een trap kunnen bekleden. Dit is meestal niet met een (sterke) polyamide tapijt maar met polypropoleen (zwakker)tapijt. Bij Carpet Right bieden ze deze tapijtsoorten bv aan. Die tapijtsoort slijt veel sneller en kan dus na 1-2 jaar versleten/plat zijn.

Dichte trap (13 treden)

445
  • Met ondertapijt € 570,-

Dichte trap (15 treden)

545
  • Met ondertapijt € 690,-

Open trap (12 treden)

595
  • Met ondertapijt € 720,-

Open trap (15 treden)

725
  • Met ondertapijt € 870,-

NIEUW: Leren Trapbekleding

Exclusief & Uniek.

Bekijk op lthr-style.nl

Kosten Trap Bekleden Sisal

De kosten om een trap te laten bekleden met sisal zijn hoger. Dit komt door de hogere arbeidskosten, omdat sisal trapbekleding moeilijker te leggen is en dus meer manuren kost. Er zijn maar weinig stoffeerders in Nederland die veel ervaring hebben met het leggen van sisal op trappen. Grotere bedrijven die met freelance stoffeerders werken zullen ook zeggen dat sisal op de trap niet kan. Voor meer informatie over sisal kunt u kijken op onze Sisalpagina

Contact

Spreken de lage kosten van een trap bekleden u aan? Dan kunt u ons eenvoudig bereiken op telefoonnummer: 0499-573033 of 06-10332884. U kunt ook ons contactformulier invullen op de website of het formulier hier op de pagina. Het hoort vervolgens bij onze service dat wij ’s avonds kosteloos bij u langskomen zodat u vrijblijvend onze stalen kunt bekijken. Vergeet u daarnaast niet de foto’s op onze website te bekijken om een extra goed beeld van ons vakmanschap te krijgen.